Vita:ViharVadász kamera stabilizálása

A Időkép wikiből

Szevasz András! Ez baromi jól teszed, hogy irsz egy ilyen howto-t! Sokmindent megértettem amit leírtál, de a képeket még nem tudtam megnyitni és én a képekből nagyon sokat ki túdok olvasni, vagy rajzból! Ez nem csak nekem, de másoknak is nagy segitség lenne! Itt a vitalapba a képfeltöltést is próbáld megoldani mert én is a készítési folyamatomat lefényképezném és közszemlére tenném okítás gyanánt! Üdv Pussu

Most ujra olvastam a pivátba küldött leveledett. Nekem ugy van, hogy van egy gépem az irodámba és van egy másik gép a padláson és onnan közvetitek. Mindkép gépen win XP van és routerrel van szétosztva, igy lentről tudom irányitani a kamerát . Megoldottam a kamera forgatását házilagosan és lentről az iróasztalomtól tudom horizontálisan és vertikálisan mozgatni. Csak a canon gépem vacakol! A Linux operációs progit nem ismerem!

Üdv Pussu

Ok, amint lesz időm fojtatom a wiki írását, és persze kiváncsi vagyok a forgató megoldásodra is. Nyugodtan nyiss a főoldalra egy új cikket belőle!

Andrew 2007. január 19., 19:35 (CET)

Üdv Andrew!

Szeretnék 1 kis segítséget kérni. indítanék VV állomást. van eltökéltség, canon ps a70, asus wl-500g. nos szerintem ez a probléma, mármint hogy nem deluxe a router. nem vágom a linux-ot de gondolom az lehet a gond, hogy ebben a motyóban nem ua a USB chip van mint a másikban. végig játszottam a leírást de a végén nem ok a dolog. nem lát usb holmit a cucc.

root@OpenWrt:~# /etc/rc.d/a70cams start
mount: mounting procbususb on /proc/bus/usb failed
39281 81651.788  857143.0     14.0  418813.5  61828.6         0

nos a kérésem erre vonatkozna. ha nem megterhelő... esetleg küldök ip-t jelszóval és akkor megtávjavítható a dolog, vagy ha leírod mit tegyek (gondolom ez a bonyolultabb, bár így más is okulhat) akkor nekimegyek újra.


a legjobbakat kívánom, nevem@t-online.hu / Péter